X
    Категории: Колумбия

Началото

Създавам този блог с цел да опиша моите впечатления, мисли и виждания през девет месечния ми престой в Колумбия.

Малко предистория – заминавам в тази екзотична страна, за да осъществя стаж в ИТ отдела на един от елитните частни университети – EAFIT University. Градът е Меделин или така наречения град на вечната пролет (постоянна температура около 25 градуса, 1500м надморска височина). Някои от вас може да сте чували покрай картела Меделин и Пабло Ескобар.
Стажът е осигурен от студентската организация АИЕСЕК.

Facebook Comments

Виж коментарите

  • Аз имам известни предположения защо колумбийците са сред най-щастливите нации в света, но ми стана интересно коя ли е страната с по-добри показатели за производство на психотропни вещества на глава от населението, дето ги е изместила от първото място в такава класация?

  • Беб', ти знаеш, че според изследвания колумбийците са вторите най-щастливи хора в света... А нашата нация е на предпоследно място... Моля те, разкажи ни защо. Иии пази красивата си душа :):):):*
    Вяра

  • Браво на Вас, г-н Попадийски! Похвално е, че ще отразите кокаиновото си приключение, ама го правите по типичния за Вас начин - с по едно изречение за ярко отпечаталото се във Вашето съзнание, и без много-много инфо за любознателната широка аудитория. Все пак си на континента, дал на света едни от най-завладяващите писатели и поети, постарай се!